Pharma Nord

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Pharma Nord werd in 1982 opgericht door de twee huidige eigenaren, Eli Wallin en Sven Moesgaard, die zijn begonnen met de import van een Brits selenium product. Dit product werd vrij snel verder ontwikkeld tot het bekende product Bio-Seleen+ Zink, dat nog steeds een hoeksteen is van het productassortiment.

Het onderliggende idee van Pharma Nord was om de tekortkomingen van de moderne voeding te compenseren door middel van voedingssupplementen met een hoge biologische beschikbaarheid en een goed gedocumenteerde werking. Bio-Seleen+Zink verwezenlijkte deze filosofie met succes in één enkel product en legde de basis voor de eerste dochterondernemingen die in Zweden, Engeland en Finland werden gevestigd.

In de loop der jaren heeft Pharma Nord de reputatie opgebouwd van een innoverende en vooruitstrevende speler op de markt. Pharma Nord was het eerste bedrijf dat co-enzym Q10 op de Europese markt heeft geïntroduceerd. Het product Bio-Quinon Q10 werd in 1990 gelanceerd en is uitgegroeid tot één van de bekendste Q10 producten ter wereld. Dit is slechts één van de vele voorbeelden waaruit blijkt dat Pharma Nord vooroploopt bij het omzetten van nieuwe kennis in nieuwe producten.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »