Betaalmethoden

Als u een bestelling bij ons plaats kunt u verschillende betaalmethoden kiezen, hieronder zetten we ze op een rijtje en leggen we uit hoe het werkt.

iDEALIdeal

iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een speciaal account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

MastercardMasterCard
Betalen met uw MasterCard creditcard op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel. U hoeft alleen het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in te voeren op de betaalpagina van de site om te betalen. Hierdoor wordt betalen net zo gemakkelijk als in de winkel betalen met uw MasterCard creditcard.

VisaVisa
Als u wilt betalen met uw Visa-kaart typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.

GiropayGiropay
Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Het systeem is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking. Met Giropay kunt u direct uw aankopen betalen in een vertrouwde bankomgeving. 

MaestroMaestro
Ook als u buiten Nederland woont en niet beschikt over een creditcard kunt u vaak betalen met Maestro. Vaak staat op uw bankpas het rood-blauwe Maestro-logo. In veel landen wordt maestro namelijk al toegepast. Zo kunt u eenvoudig en snel online betalen
 
Bancontact
Bancontact is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Als u in België gebruik maakt van internetbankieren, kunt u gebruik maken van Bancontact. U kunt direct uw aankopen betalen in een vertrouwde bankomgeving.
 
Achteraf betalen met Billink
Billink is een Nederlands bedrijf dat het betalen op factuur mogelijk maakt. Wanneer u kiest voor achteraf betalen krijgt u een korte credietwaardigheidstest en kunt u daarna uw bestelling afronden. U krijgt een factuur van Billink die u binnen 14 dagen dient te betalen.

Multisafepay Fast Checkout
MultiSafepay Fast Checkout is dé online snelkassa. Met een checkout- en betaaloplossing in één. MultiSafepay Fast Checkout
Geschikt voor online betalingen én mobiele betalingen. U betaalt snel in 3 stappen met één Fast Checkout-account. Steeds maar weer dezelfde gegevens invullen is niet meer nodig.
Met dit overzichtelijke account betaalt u gemakkelijk online bij alle webshops die Fast Checkout ondersteunen. Inloggen gebeurt met enkel een e-mailadres en wachtwoord.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »