Wat zijn probiotica?

Probiotica zijn gunstige bacteriestammen die een positieve invloed op de darmflora hebben. Een goede darmflora is niet alleen belangrijk voor de spijsvertering, maar ook voor de weerstand. Er zijn veel verschillende soorten probiotica, waarvan acidophilus, lactobacillus en bifido de bekendste zijn. Een combinatie van bacteriestammen kan zorgen voor een bredere werking. De hoeveelheid bacteriën in een voedingssupplement wordt uitgedrukt in kve (kolonievormende eenheden).

Wat zijn prebiotica?

Prebiotica zijn onverteerbare voedingsvezels. Ze werken als voeding voor probiotica en stimuleren de groei en/of activiteit van probiotica in de darmen. De prebiotica G.O.S. (galacto-oligosacchariden) en F.O.S. (fructo-oligosacchariden) komen het meest in voedingssupplementen voor. Supplementen met zowel pre- als probiotica worden synbiotica genoemd.

Waarom koopt u pre- en/of probiotica bij Vitaminemarkt?

Vitaminemarkt.nl biedt u een ruim assortiment pre- en/of probiotica van onder andere Bonusan, Douglas Laboratories, Elvitaal, AOV en Metagenics. We verkopen probiotica voor zowel baby’s en kinderen als voor volwassenen. Heeft u advies nodig met betrekking tot pre- en/of probiotica? Dan kunt u ons iedere werkdag bereiken via telefoon, mail of chat. Vitaminemarkt geeft op haar gehele assortiment minstens 10% korting. Al vanaf €25,- bestelwaarde wordt uw bestelling zonder bijkomende kosten bij u thuisbezorgd. 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »