Over Vitaminemarkt.nl

Vitaminemarkt.nl is dé webshop op het gebied van gezondheidsproducten. 

Wij verkopen een uitgebreid assortiment voedingssupplementen van onder andere de volgende merken: NOW, Lamberts, Orthica, Elvitum, Arkocaps, Vitals en AOV. In totaal omvat ons assortiment voedingssupplementen bijna 5.000 producten. Keuze genoeg dus. Maar als u een specifiek product zoekt wat (nog) niet op onze webshop staat, neemt u dan gerust contact met ons op. Dan kijken we voor u na of wij dit product kunnen leveren en zo niet, of wij u een goed alternatief kunnen aanbieden. 


Helaas is de informatie bij de voedingssupplementen op onze webshop minimaal. Wij willen u graag veel meer informatie over onze producten geven, maar wij zijn genoodzaakt ons te houden aan de wetgeving zoals die is vastgelegd in de Verordening (EG) 1924/2006 inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u toch graag meer informatie wilt. Neem daarom gerust contact met ons op via [email protected] of bel naar +31 (0)546 723290. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en helpen u graag met een passend advies.


Wij verzenden uw bestelling binnen Nederland al vanaf €25,- gratis naar u. Onder de €25,- euro betaalt u €5,25 aan verzendkosten. Meer informatie? Kijk op onze 'Verzenden & retourneren' pagina. 
U kunt uw bestelling ook afhalen bij ons magazijn in Aadorp. Als u de optie 'afhalen' heeft aangevinkt dan laten wij u via een e-mail weten wanneer uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »