Wat zijn proteïnen?
Proteïnen, oftewel eiwitten, spelen een belangrijke rol in bijna alle biologische processen. Ze zijn onmisbaar voor groei, herstel en instandhouding van spieren, organen, botten, huid, haar en nagels. Ook bloed, enzymen en hormonen bestaan voor een groot deel uit proteïnen. Een proteïne is opgebouwd uit aminozuren en kan uit wel honderden aminozuren bestaan.

Wanneer is het verstandig om proteïnesuppletie te gebruiken?
De grootste en meest bekende doelgroep van proteïnesuppletie is sporters. De extra inname van eiwitten is voor sporters zeer belangrijk, aangezien eiwitten zorgen voor het herstel en de instandhouding van spieren. Ook bij (langdurige) ziekte kan het belangrijk zijn om extra proteïne in te nemen om het herstel te bevorderen en ongewenst gewichtsverlies te voorkomen.

Welke soorten proteïnesuppletie verkoopt Vitaminemarkt?
Bij Vitaminemarkt.nl vind je wei-, soja-, hennep- en erwtenproteïne. Wei proteïne is de meest bekende als het gaat om proteïne supplementen en is afkomstig van melk. Soja-, hennep- en erwtenproteïne zijn plantaardig en dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarom koopt u proteïnesupplementen bij Vitaminemarkt?
Vitaminemarkt.nl heeft proteïnesuppletie van onder andere Lamberts, Bonusan en Vitals. Voor deskundig advies zijn wij iedere werkdag van 8:00 tot 17:00 uur bereikbaar via telefoon, email en chat. Ook op alle proteïnesupplementen geeft Vitaminemarkt altijd minimaal 10% korting. Al vanaf €25,- bestelwaarde wordt uw bestelling zonder bijkomende kosten bij u thuisbezorgd.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »