Opgericht in 1982, is Lamberts nu de marktleider in de U.K. van voedingssupplementen in de voorschrijfmarkt. We zijn toonaangevend op het gebied van vitamines, mineralen, aminozuren, multi’s, oliën en kruiden. Voorschrijvers kiezen Lamberts voor hun cliënten omdat we een professioneel assortiment van hypoallergene, hoog- geconcentreerde supplementen aanbieden die gegarandeerd zijn van de hoogste kwaliteit.

Als u Lamberts producten wordt voorgeschreven, of zelf adviseert,  bent u verzekerd dat u een kwaliteitsproduct gebruikt/adviseert dat is ontwikkeld door professionals in de orthomoleculaire geneeskunde voor professionals.
Kwaliteit komt door aandacht te besteden aan het detail.

Kracht/concentratie

Kwaliteitsproducten dienen de juiste concentratie (werkzame stoffen) te bevatten omdat dosering de sleutel is tot succes als het gaat om het gebruik van voeding en kruiden in de praktijk. Terwijl u terecht denkt dat het krijgen van de juiste dosering een fundamenteel vereiste is, is het soms verrassend moeilijk om dit te bereiken in de dagelijkse praktijk door veel van de aangeboden supplementen.

Bij Lamberts beginnen we bij de dosering. De Lamberts filosofie van gezondheid komt steeds weer uit bij wetenschap – we ontwikkelen producten die de juiste concentratie aan werkzame stoffen bevatten en worden onderbouwd vanuit wetenschap en onderzoek.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »