Vitals Elementair Multi-Trace 60 ml

Vitals Elementair Multi-Trace biedt zink, koper, mangaan, chroom, molybdeen en selenium in relevante doseringen en ook een breed spectrum aan spoorelementen in een goed opneembare vorm.
Artikelnummer:
726636
Verwachte levertijd:
Tijdelijk niet leverbaar.
€14,40
Incl. btw
Elementair Multi-Trace biedt zink, koper, mangaan, chroom, molybdeen en selenium in relevante doseringen en ook een breed spectrum aan spoorelementen in een goed opneembare vorm. Deze mineralen hebben een breed scala aan gezondheidseffecten. Zink, koper en selenium ondersteunen het immuunsysteem en dragen bij aan gezonde haren. Ook dragen ze samen met mangaan bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Mangaan en zink ondersteunen tevens gezonde botten. Selenium en zink dragen bij aan sterke nagels en koper en zink zijn beide goed voor een gezonde huid. Zink draagt verder bij ter ondersteuning van een gezond zuur-base evenwicht. Ten slotte draagt molybdeen bij tot een normaal zwavelaminozuurmetabolisme.   Liquid Minerals is een unieke serie van zes vloeibare voedingssupplementen met mineralen en spoorelementen: Multi-Trace, Borium, Chroom, Magnesium, Selenium en Zink & Koper. Alle mineralen en spoorelementen in Liquid Minerals zijn volledig opgelost in water (als elektrolyten, ionen) en worden door hun elektrische geladenheid heel gemakkelijk en snel opgenomen. De mineralen en spoorelementen zijn in de vorm van ionen als het ware ‘voorverteerd’ en direct beschikbaar voor biologische processen.
 
• zink draagt bij ter ondersteuning van een gezond zuur-base evenwicht
• zink, koper, mangaan en selenium dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
• zink, koper en selenium ondersteunen het immuunsysteem
• makkelijk opneembaar
 

Samenstelling per dagdosering (2 ml):  

    % ADH
Chloride (uit CMD*) 70 mg 9%    
 Sulfaat (uit CMD*, zinksulfaat) 30 mg    
Magnesium (uit CMD*) 25 mg 7%    
Zink (sulfaat) 15 mg 150%    
Borium (uit CMD*, natriumboraat) 3 mg    
Koper (gluconaat) 2 mg 200%    
Mangaan (gluconaat) 2 mg 100%    
Chroom (chloride) 120 mcg 300%    
Molybdeen (natriummolybdaat) 75 mcg 150%    
Selenium (natriumselenaat) 70 mcg 127%    

* CMD = concentrated mineral drops (geconcentreerd en gedehydrateerd extract met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah, ontdaan van meer dan 99% van het natrium)

Hulpstoffen:
Gezuiverd water, citroenzuur en kaliumbenzoaat (minder dan 0,1%).
 
Ingrediënten:
Gezuiverd water, zeewaterconcentraat (CMD*), mineralen, voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: kaliumbenzoaat (<0,1%). Een lichte kristallisatie kan optreden, maar dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het product. * CMD = concentrated mineral drops (geconcentreerd en gedehydrateerd extract met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah, ontdaan van meer dan 99% van het natrium).
 
Vrij van:
Vrij van: Gluten, lactose, soja, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
Dit product is geschikt voor vegetariërs.
 
Gebruik:
Neem met de Opti-Dose druppelaar 2 ml per dag. Voeg de druppels toe aan water, vruchtensap of voedsel.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »