Springfield Nutraceuticals is gespecialiseerd in voedingssupplementen met een onderbouwde, bewezen werking. Sinds 1998 introduceert Springfield regelmatig voedingssupplementen met unieke eigenschappen met een toegevoegde waarde. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen met voedingsstoffen en wetenschap op de voet. GEZONDHEID DOOR NATUUR, WETENSCHAP EN INNOVATIE 

"Gezondheid door natuur, wetenschap en innovatie'. Dat is ons motto. Veel van de door Springfield gevoerde voedingssupplementen hebben dan ook eigen wetenschappelijke onderzoeken achter zich staan. Tientallen onderzoeken zijn gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften. Dit geeft artsen en therapeuten informatie over de werking van de supplementen en een houvast welk resultaat u en zij kunnen verwachten.

Springfield introduceert veilige nutraceuticals, die een merkbare en/of meetbare invloed hebben. Preventie en het in stand houden van een goede gezondheid door de inzet van voedingssupplementen zijn ook belangrijke doelstellingen.


Springfield is een geregistreerde merknaam in Europa en steeds meer supplementen vinden hun weg naar gebruikers in diverse landen. Een aantal gepatenteerde en/of unieke voedingssupplementen werd door Springfield als eerste of als één van de eersten in Europa geïntroduceerd. De belangrijkste supplementen in het assortiment van Springfield hebben vrijwel allemaal humane studies achter zich staan. 


Een aantal onderzoeksgebieden waar producten van Springfield bij betrokken zijn:
- Geheugen
- Leer- en gedragsproblemen
- Specifieke blaasproblemen
- Chronisch vermoeiheidssyndroom
- Endometriose
- Immuunfunctie

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »