Nutramedix

Geen producten gevonden...
Incl. btw

NutraMedix

Hoogwaardige range natuurlijke kruidenpreparaten

Inmiddels omvat de range 30 natuurlijke kruidenpreparaten. Een van de bekendste producten is Samento®, de TOA-vrije Cat’s Claw uit Peru. Cat’s Claw staat erom bekend dat het bijdraagt aan het immuunsysteem. TOA-vrije Cat’s Claw betekent dat we garanderen dat het vrij is van Tetracyclische Oxindol Alkaloïden. De meeste Cat’s Claw preparaten bevatten TOA’s. Uit onderzoek is gebleken dat de TOA’s juist de werking van Cat’s Claw verminderen. Daarom voeren wij een TOA-vrije Cat’s Claw wat bovendien een extract (concentraat) is, waardoor deze nog sterker is.Deze range is speciaal ontwikkeld om aan de wensen van de professionals in de gezondheidszorg en van de consument en/of patiënt te kunnen voldoen.

 Een uniek en gepatenteerd extractie- en verbeteringsproces maakt het mogelijk om de vloeibare extracten te produceren. Zo kan de gehele plant gebruikt worden en zodoende heeft het preparaat een breed spectrum en hoge opneembaarheid voor het lichaam.

 Wij voeren tevens uitgebreid onderzoek naar de hoogste kwaliteit grondstoffen voor onze poedervorm capsules. Veel van deze producten zijn ontworpen om samen met de vloeibare extracten te gebruiken.

 NutraMedix bestaat sinds 1993 en de producten worden in zowel Europa als Amerika verkocht. Het is met name bekend geworden door de Cowden protocollen die inmiddels door duizenden therapeuten wordt voorgeschreven.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »