Essential Organics

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Hoog gedoseerde natuurlijke vitaminen
Onze voeding bevat niet meer zo veel vitaminen en mineralen als dertig jaar geleden. Daarnaast eten kinderen en volwassenen volgens onderzoek van het RIVM structureel te weinig groente en fruit. Het kan daarom verstandig zijn om voedingssupplementen te nemen als aanvulling. Essential Organics zorgt voor de onmisbare aanvulling met een hoge dosering natuurlijke vitaminen en mineralen én toevoegde groente- en fruitextracten.

Essential Organics® is al ruim 35 jaar toonaangevend op het gebied van hoogwaardige voedingssupplementen. In tegenstelling tot veel andere producten neemt Essential Organics® geen synthetische vitaminen en mineralen als uitgangspunt, maar maakt het zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke vitaminen, mineralen en hulpstoffen. Het verschil? De natuurlijke vorm is de vorm waarin het in de natuur voorkomt. Daarnaast zijn er natuurlijke groente- en fruitextracten aan de producten toegevoegd. Het resultaat is dat de vitaminen en mineralen in onze producten snel door uw lichaam worden herkend en goed opgenomen.

Essential Organics producten zijn hoog gedoseerd. De Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) die in Nederland gangbaar is, is niet echt een goede richtlijn voor inname omdat deze over het algemeen heel erg laag gesteld is. Als uw eetpatroon niet optimaal is, of u een effect wilt bewerkstelligen in uw systeem zoals bijvoorbeeld extra weerstand opbouwen, dan is het nodig over die 100% ADH te gaan met de dosering.

Ingrediënten
Essential Organics® voedingssupplementen zijn geschikt voor vegetariërs en bevatten geen maïs, melk, tarwe, gluten, gist, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, suiker of conserveringsmiddelen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »