Biotics

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Wist U dat onze producten ANDERS zijn?

  • Plantencultuur als tabletteerbasis 

Vaak zijn vul- en bindmiddelen in tabletten nutteloos en soms zelfs schadelijk. Biotics maakt gebruik van een speciaal gekweekte plantencultuur, met veel zorg geselecteerd uit hypoallergene planten en peulvruchten. Deze plantencultuur is rijk aan spoorelementen, antioxidanten (o.a. SOD en catalase) enenzymen. De plantencultuur verbetert de activiteit, stabiliteit en opneembaarheid van het product.

  • Spoorelementen in best opneembare chelaatvorm 

Het concept van de plantencultuur past Biotics ook toe bij de winning van spoorelementen. De speciaal geselecteerde hypoallergene planten worden gekweekt op een groeimedium dat verrijkt wordt met gedoseerde hoeveelheden spoorelementen. Deze spoorelementen worden in organische chelaatvorm in de plantenmatrix opgenomen en zijn hierdoor fytochemisch gebonden. Deze spoorelementen zijn 100% opneembaar.

  • Vetoplosbare nutriënten in micro-emulsievorm 

De vetoplosbare nutriënten worden zoveel mogelijk als emulsie in de producten verwerkt. Hierdoor is de opname en dus dewerking van deze nutriënten 2 à 3 maal zo groot in vergelijking tot vetoplosbare stoffen die niet geëmulgeerd zijn.

  • Glandulars, gegarandeerd vrij van pathogenen 

De gebruikte glandulars zijn afkomstig van dieren die biologisch zijn grootgebracht en voortdurend onder strenge controle staan van de USDA (veeteeltinspectie). De glandulars zijn gegarandeerd vrij van virussen, BSE, synthetische hormonen, pesticiden en anorganische groeiversnellers. Voor de productie wordt voornamelijk gebruik gemaakt van neonatale weefsels die niet zijn blootgesteld aan schadelijke invloeden zoals stress, ziekten en chemicaliën. Neonatale weefsels bevinden zich nog in de groeifase waardoor de werkzaamheid groter is dan die van volwassen weefsel.

  • Gemakkelijk te combineren

Doordat consequent dezelfde ingrediënten worden gebruikt in alle producten kunnen verschillende producten vlot worden gecombineerd. U neemt bijvoorbeeld Bio-Multi Plus en daarbij een extra bron van calcium in de vorm van Ca-Zyme. In beide producten komt dezelfde vorm van calcium voor waardoor de producten perfect kunnen worden gecombineerd.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »